Podobné články

Obec Čataj
Obec Dechtice
Kráľovské mesto Brezno
Obec Veľké Úľany
Obec Blatné
Obec Veľké Leváre

Viac od autora

Obec Čataj
Obec Dechtice
Obec Kuchyňa
Obec Malé Leváre
Mesto Banská Štiavnica
Dunajská cyklocesta

Mestá a obce

Obec Bernolákovo

Slovensko Zdola
2 komentáre

Bernolákovo je obec na Slovensku v okrese Senec. V obci je rímskokatolícky kostol sv. Štefana Kráľa z roku 1355 a kaplnka sv. Anny z roku 1835..

https://slovenskycestovatel.sk/city/bernolakovo

Obec Bernolákovo (pôvodne Čeklís) sa nachádza cca 18 km severovýchodne od Bratislavy. Kostol je v dominantnej polohe na návrší, ktorá vynikne najmä z južnej strany. Stojí neďaleko barokového kaštieľa v opevnenom areáli, ktorý je prístupný východnou bránou. Pred kostolom sa nachádza aj informačná tabuľa, ktorá v niekoľkých jazykoch predstavuje jeho dejiny a takisto pôdorys stavby.


Golf and Country Club Bratislava - Bernolákovo formuje a vytvára športovo-spoločenský  život na slovenskom golfovom poli už od roku 1993. Prvé ihrisko na Slovensku a dnes jediné golfové ihrisko v bratislavskom regióne je situované v historickom areáli barokového kaštieľa z 18. storočia a to približne 6 km od hlavného mesta SR Bratislavy v obci Bernolákovo. Ihrisko má 9 jamiek dĺžky 1691 m, par 62 a jeho charakteristickým rysom je rozmanitosť a neopakovateľnosť úderov. Dvestoročné stromy, úzke dráhy a množstvo pieskových prekážok dáva hre množstvo...


Komentáre a hodnotenia

Pre informácie o aktuálnych otváracích hodinách kontaktuje priamo prevádzkovateľa!
12. 8. 2023
Anonymný užívateľ
21. 5. 2020
Anonymný užívateľ

Odber noviniek

Pravidelné informácie o nových udalostiach, zaujímavých výletoch a článkoch.

Problém s komentárom?